Srbin pucao na brata nasred ulice u Beču

Izvor: B92, 22.Jun.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin pucao na brata nasred ulice u Beču

Austrijska policija saopštila je da traga za jednim Srbinom koji je u nedelju u Beču iz kola pucao na svog brata.

Otac (44) i sin (26) šetali su ulicama grada kada je na njih na Trgu Dornplac iz srebrnog "mercedesa" suvozač ispalio nekoliko metaka.

Njih dvojica su počeli da beže, a automobil ih je sledio sve vreme i pucnjava iz njega je nastavljena, prenosi austrijska štampa.

Pet puta je muškarac, za kojeg je 44-godišnji Srbin rekao da je njegov brat >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (39), pucao na njega.

Portparol bečke policije Paul Ajdenberger preneo je da je u pucnjavi korišćen pištolj kalibra 9 milimetara, da je jedan metak pogodio žrtvu u nogu i naneo joj teže povrede.

"Osumnjičenima je uspelo bekstvo i za njima se traga", kazao je on.

Policija je obaveštenje o pucnjavi dobila od svedoka ove potere kolima kroz ulice Beča.

Motiv za ovaj filmski obračun nije poznat, pošto je žrtva najpre govorila o verbalnoj raspravi, ali je potom povukla tu izjavu, prenose mediji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.