Srbiju danas čeka više od 2.000 zaraženih: Premijerka se oglasila sa najnovijim podacima

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 11:11

Srbiju danas čeka više od 2.000 zaraženih: Premijerka se oglasila sa najnovijim podacima

Premijerka je pozvala i apelovala na građane da nose maske i poštuju mere.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da će danas u Srbiji biti više od 2.000 novozaraženih korona virusom, a da će samo u Beogradu biti više od 1.000.

- Danas ćemo imati preko 2.000 novozaraženih. Molba još jednom da nose maske i da prate sve preporuke - rekla je ona za televiziju Prva.

- Bez sumnje će se epidemiološka situacija pogrošavati. Nama je svaki dan važan dok >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne završimo dve nove kovid bolncie. Tada će biti lakše našem zdravstvenom sistemu, a to će biti u decembru - kazala je ona.

Ona je rekla da ima mesta u bolnicama, i da je trenutno hospitalizovano 2.000 pacijenata zbog korona virusa.

- Nikome nije u interesu da imamo nove mere. Najmanje šest puta dnevno razgovaram o tome sa predsednikom Srbije. Iako podaci deluju strašno to je i dalje manje nego u regionu - kazala je Brnabić.

Pozvala je i apelovala na građane da nose maske i poštuju mere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.