„Srbija sada ima najbolju vladu u poslednjih devet godina“

Izvor: Danas, 15.Mar.2013, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Srbija sada ima najbolju vladu u poslednjih devet godina“

Imali smo iskrene i otvorene diskusije s predstavnicima različitih stranaka i stekli smo utisak da je ova Vlada Srbije najodlučnija koju je vaša zemlja imala u proteklih devet godina da sprovede reforme - istakli su u razgovoru za Danas poslanici Parlamenta Velike Britanije Stjuart Endrju, Klajv Bets, Džema Dojl i Karen Lamli, članovi parlamentarne Grupe prijateljstva sa Srbijom, koji su ove sedmice boravili u dvodnevnoj poseti Beogradu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski poslanici: Najbolja vlada poslednjih devet godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2013, 10:12

BEOGRAD -..Ova Vlada Srbije je najodlučnija da sprovede reforme od svih koje je Srbija imala u proteklih devet godina, ocenili su članovi britanske parlamentarne Grupe prijateljstva sa Srbijom, koji su ove sedmice boravili u dvodnevnoj poseti Beogradu...Poslanici parlamenta Velike Britanije Stjuart...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.