Srbija protiv nasilja traži ukidanje države Srbije VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2024, 13:00

Srbija protiv nasilja traži ukidanje države Srbije VIDEO

Jedan od lidera opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" Srđan Milivojević, tokom emisije na N1 televiziji, insinuirao na rušenje države Srbije.

Naime, Milivojević je rekao "da se zna kako se sve završilo u Makedoniji". "Vi kao vlada niste sposobni da organizujete izbore. Moramo da formiramo tehničku vladu, prelaznu vladu. To je nešto ka čemu cela ova situacija vodi", rekao je on.

Zatim je nastavio: "Dakle, tu postoji trenutak kada neko iz sveta kaže 'ovako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dalje ne može' i morate da sednete i da se dogovorite jer postoji čitav niz sankcija koje itekako mogu da pogode režim. Jednog trenutka i u Makedoniji su morali da sednu za sto sa tim istim Gruevskim, ali došao je neko iz sveta, lupio rukom, i rekao 'ovako više ne može', mora neka prelazna tehnička vlada."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.