Srbija protiv nasilja: Protestna vožnja

Izvor: VOA, 30.Jun.2023, 18:09

"Srbija protiv nasilja": Protestna vožnja

Na međunarodnom auto-putu, od naplatnih rampi na prilazima Beogradu, počele su blokade saobraćaja u okviru protesta "Srbija protiv nasilja". Protestna vožnja iz smera naplatne rapme u Šimanovacima počela je duž sve tri trake auto-puta. U izjavi za Glas Amerike organizatori protesta izneli su tvrdnje da policija vozačima nije dozvoljavala da se priključe protestnoj vožnji.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zelenović: Policija onemogućava vozače da se priključe protestu

Izvor: VOA, 30.Jun.2023

Nebojša Zelenović, predstavnik stranke "Zajedno" izjavio je za Glas Amerike da policija onemogućava vozače koji to žele da se priključe protestnoj vožnji na međunarodnom autoputu u Beogradu. On tvrdi da je policija dopuštala isključenje, ali ne i uključenje na tu saobraćajnicu.

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.