Izvor: BBC na srpskom, 29.Apr.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija potpisala SSP sa Evropskom unijom

Srbija potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU. Potpis na dokument stavio Božidar Đelić, prisustvovao predsednik Boris Tadić.

Nastavak na BBC na srpskom...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRS: Ako Tadić potpiše, pokrenuti postupak za razrešenje

Izvor: Press, 29.Apr.2008

Potpredsednik Srpske radikalne stranke Dragan Todorović rekao je danas da će, ukoliko predsednik Srbije Boris Tadić potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, novi parlament pokrenuti postupak za njegovo razrešenje zbog kršenja ustava i izdaje srbije..

Nastavak na Press...

Ruske agencije o potpisivanju S S P sa Srbijom

Izvor: Press, 29.Apr.2008

Ruske novinske agencija pod oznakom "hitno" javile su danas da je Srbija potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, ključni dokument na putu integracije zemlje u Uniju, koji će, kako ocenjuju agencije, ostati "simbolički akt" dok Srbija ne ostvari punu saradnju s Haškim...

Nastavak na Press...

Dodik pozdravio "evropski put Srbije"

Izvor: Press, 29.Apr.2008

Premijer Republike Srpske i predsednik Stranke nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik istakao je danas da ga raduje vest da je Srbija potpisala Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom i pozdravio je "evropski put Srbije"..

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BBC na srpskom. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BBC na srpskom. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.