Izvor: SrbijaNet.rs, 08.Avg.2010, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija posle velike pauze ponovo veliko gradilište

Ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić izjavio je danas Tanjugu, povodom Dana gradjevinara, da je Srbija posle dugogodišnje pauze ponovo veliko gradilište ističući da se grade autoputevi na koridorima 10 i 11 i da je ove godine u razvoj infrastrukture uloženo oko 850 miliona evra.

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Povezane vesti

LJAJIĆ: 300 MILIONA EVRA ZA PODSTICANJE GRAĐEVINARSTVA

Izvor: Kurir, 08.Avg.2010

BEOGRAD - Ministar rada i socijalne politike Rasim Ljajić izjavio je danas da je kriza teško pogodila građevinsku industriju i da će Vlada Srbije zato uložiti 300 miliona evra za podsticanje građevinarstva..."Za prva tri meseca ove godine ugovoreno je 23 odsto manje poslova nego u istom periodu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.