Izvor: Southeast European Times, 14.Jun.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija poriče da su uhapšene osobe agenti

14/06/2009

BEOGRAD, Srbija -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić odbacio je tvrdnje da su trojica Srba uhapšenih na Kosovu ranije ove nedelje pripadnici Bezbednosne informativne agencije Srbije. "Apsolutno je netačno da su uhapšeni članovi naših snaga bezbednosti", rekao je on u petak (12. jun). "Od 1999. ministarstvo unutrašnjih poslova nema nijednog pripadnika na Kosovu". On je osudio te tvrdnje kao "politički motivisanu kampanju" usmerenu na dalje podizanje tenzija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Southeast European Times <<

Takođe u petak, portparol srpskog tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić rekao je da su hapšenja predstavljala pokušaj da se diskredituje tekuća istraga navodnog vađenja organa tokom rata na Kosovu. U izveštajima medija na Kosovu tvrdi se da su ta tri čoveka podmićivali kosovske Srbe da lažno svedoče o tom slučaju. (B92, Tanjug, Glas Srbije - 13/06/09)

Nastavak na Southeast European Times...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Southeast European Times. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Southeast European Times. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.