Srbija osudila terorističke napade u Alžiru

Izvor: Mondo, 21.Jan.2013, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija osudila terorističke napade u Alžiru

Republika Srbija osudila je terorističke napade u Demokratskoj Narodnoj Republici Alžir i pružila punu podršku alžirskoj vladi u borbi protiv terorizma.

Srbija izražava solidarnost sa prijateljskim narodom Alžira, koji je izložen brutalnim napadima ekstremističkih grupacija.

Vladi i narodu Alžira upućujemo izraze iskrenog saučešća povodom tragične pogibije nedužnih građana, navedeno je u večerašnjem saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Srbije.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija osuđuje teroriste u Alžiru

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Jan.2013

Srbija je najoštrije osudila terorističke napade u Alžiru, u kojima je, prema privremenim podacima, ubijeno 38 zaposlenih u jednom gasnom postrojenju na jugu te zemlje, saopšteno je večeras iz Ministarstva spoljnih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Srbija osudila terorističke napade u Alžiru

Izvor: Studio B, 22.Jan.2013, 10:30

Republika Srbija osudila je terorističke napade u Demokratskoj Narodnoj Republici Alžir i pružila punu podršku alžirskoj vladi u borbi protiv terorizma. ..Srbija izražava solidarnost sa prijateljskim narodom Alžira, koji je izložen brutalnim napadima ekstremističkih grupacija. Vladi i narodu...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.