Srbija obavještena o zatvaranju granica, Slovenija demantuje

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2015, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija obavještena o zatvaranju granica, Slovenija demantuje

BEOGRAD - Na osnovu dogovora zemalja članica Šengena, Srbija je obavještena da će doći do zatvaranja granica Slovenije i Austrije, javio je večeras RTS.

Hrvatska razmatra zatvaranje svoje granice, što je već danas najavila i Makedonija.

Nakon informacije da je Srbija obavještena o zatvaranju granica Slovenije i Austrije, slovenački zvaničnici demantuju da će ta zemlja zatvoriti svoju granicu.

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova Slovenije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Boštjan Šefic izjavio je da nema govora o zatvaranju granice Slovenije.

"Slovenija ne zatvara granice, sarađuje sa susjednim zemljama“, naveli su i iz slovenačke policije, piše slovenački 24.ur.

Kako navodi RTS, po povratku premijera Aleksandra Vučića sutra iz Bujanovca i Preševa uveče oko 21 sat, biće održana još jedna sjednica Biroa za koordinaciju službi bezbjednosti, na kojoj će se razmatrati stav Srbije po tom pitanju.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.