Srbija nema sveobuhvatnu dugoročnu zaštitu starijih

Izvor: Danas, 01.Okt.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nema sveobuhvatnu dugoročnu zaštitu starijih

U većini zemalja Evrope dugotrajna nega starijih lica nije posebna oblast socijalne politike, nedostaje integracija zdravstvenog i socijalnog sektora a finansiraju se iz različitih izvora na različitim nivoima. Članak Srbija nema sveobuhvatnu dugoročnu zaštitu starijih se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Hrvati među najreligioznijim narodima bivših komunističkih zemalja

Izvor: Danas, 01.Okt.2018

Sve je manje učenika osnovnih škola u Hrvatskoj pohađa veronauku, ali je taj postotak i dalje viši nego u većini evropskih zemalja, s tim što je najviši je u seoskim krajevima, a najmanji u gradovima, posebno u Istri, Primorju i Zagrebu, pokazuju podaci koje je na molbu portala Index.hr prikupilo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.