Srbija neće biti poligon za obračun klanova iz Crne Gore

Izvor: Vesti-online.com, 02.Apr.2018, 06:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Srbija neće biti poligon za obračun klanova iz Crne Gore"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da neće dozvoliti da Srbija bude poligon za obračun dva najjača klana iz Crne Gore.

On je rekao da će biti zabranjen ulazak u našu zemlju onima za koje se smatra da mogu ugroziti bezbednost Srbije.

Stefanović je to rekao za Tanjug odgovarajući na pitanje da li postoji opasnost da se obračuni crnogorslih kriminalnih klanova "preliju" u Srbiju.

On je ukazao da MUP intenzivno prati situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na terenu i dešavanja u Crnoj Gori, razmenjuje informacije sa kolegama iz te zemlje i preduzima sve mere na terenu kako se ne bi dozvolilo da na našoj teritoriji dođe do izvršenja teških krivičnih dela.

Kako je istakao, neće dozvoliti da Srbija bude poligon za obračun dva najjača klana iz Crne Gore.

- Zabranićemo ulazak u našu zemlju jednom broju lica za koje smatramo da mogu ugroziti bezbednost i nastavićemo sa snažnim represivnim akcijama, kojima ćemo poslati jasnu poruku da takva lica nisu dobrodošla na teritoriju Srbije - naveo je ministar.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.