Srbija na mapi sveta SLOBODARSKA, NEZAVISNA i USPEŠNA Vučić sumirao posetu Kini (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2023, 20:06

Srbija na mapi sveta SLOBODARSKA, NEZAVISNA i USPEŠNA Vučić sumirao posetu Kini (VIDEO)

Srbija predstavljena kao slobodarska zemlja!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu i sumirao dvodnevnu posetu Kini.

Vučić je podvukao važnost potpisivanja ugovora sa zvaničnim Pekingom i poručio da je imalo mnogo šta da se vidi i nauči tokom posete ovoj zemlji, kao i da je Srbija veoma popularna među kineskim narodom, što ga čini ponosnim.

- Osamnaest sporazuma je potpisano, priprema se još sporazuma na kojima moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da radimo zajednički. Mislim da ono što smo postigli u Narodnoj Republici Kini ima svoj istorijski značaj i karakter i da će se to videti u godinama i decenijama pred nama i verujem da ćemo imati priliku da ugostimo ponovo predsednika Sija, do tada ćemo velike rezultate morati da isporučimo. Mislim da smo mnogo toga imali da čujemo, mnogo toga da naučimo, ali i da pokažemo i da predstavimo Srbiju na mapi sveta kao jednu slobodarsku, nezavisnu i uspešnu zemlju, i čini mi se da ste ovde mogli da vidite, čak i u hotelu i na drugim mestima kolika je popularnost Srbije, valjda zbog toga što smo podržavali Kinu u nekim trenucima kada je to bilo teško, pa smo tako i mi kao zemlja stekli ne beznačajnu popularnost i zahvalan sam našim kineskim prijateljima na gostoprimstvu i svemu drugom - rekao je Vučić ističući da je ponosan.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.