Srbija na Dunavskoj poslovnoj berzi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2009, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija na Dunavskoj poslovnoj berzi

BEOGRAD - Na Dunavskoj poslovnoj berzi, koja će se održati u Beču od danas do 27. januara, našu zemlju će predstavljati Turistička organizacija Srbije (TOS), koja će učesnike upoznati sa već poznatim, ali i novim destinacijama, kao što su Viminacijum, Gamzigrad i Smederevo.

Turistička ponuda Srbije biće koncipirana tako da kreira ambijent u kome će turistička privreda, pre svega turističke agencije, ostvarivati poslovne programe u skladu sa stalnim povećanjem broja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << putnika koji stižu brodovima, saopštio je TOS.

Našu zemlju će na skupu predstavljati i turističke organizacije Beograda, Novog Sada i Smedereva, kao i "Luka Beograd".

Prvog dana Berze, na konferenciji "Dunav - evropska destinacija" novinarima će se obratiti predsednik Dunavske turističke Komisije Gerhard Skof, kao i predstavnici svih zemalja članica Komisije.

Predstavnik Srbije, koja je krajem prošle godine bila domaćin uspešnoj Brodarskoj i Biciklističkoj konferenciji u Beogradu, biće direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.