Srbija izručila Gorana Suvaru Bosni i Hercegovini

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija izručila Gorana Suvaru Bosni i Hercegovini

Srbija je izručila Gorana Suvaru Bosni i Hercegovini, potvrđeno je za BN televiziju.

- Sudska policija Republike Srpske preuzela je Gorana Suvaru u Bijeljini i predala ga u Kazneno-popravni zavod Tunjice u Banjaluci. On je sada u nadležnosti Okružnog suda u Banjaluci - rekao je za BN TV Željko Dragojević, direktor Sudske policije Republike Srpske.

Suvara je optužen za više krivičnih dela u Srpskoj. On je pre nekoliko meseci bio u centru afere "snimak", na kojem Mile >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Radišić govori o korupciji vrha vlasti u Republici Srpskoj.

Pravosnažno je osuđen za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja i eksplozivnih materija.

Suvara je u aprilu uhapšen u Novom Sadu po međunarodnoj i centralnoj poternici koju je 14. maja 2015. godine raspisao Okružni sud u Banjaluci.

(Telegraf.rs / Izvor: rtvbn.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.