Srbija izdržala protiv Drim tima tri četvrtine!

Izvor: Mondo, 28.Sep.2014, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija izdržala protiv "Drim tima" tri četvrtine!

Naše košarkašice igrale su protiv osmostrukih prvakinja sveta ravnopravno do poslednjih deset minuta.

Aktuelne i osmostruke svetske šampionke, kao i petostruke uzastopne olimpijske pobednice, košarkašice Sjedinjenih Američkih Država, tek u poslednjih deset minuta pokazale su da su bolje od reprezentacije Srbije.

Naše devojke igrale su maštovito i hrabro do ulaska u poslednju četvrtinu, kada je rival napravio veliku seriju i izbegao neizvesnu završnicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Posle pobede nad Angolom na startu, ekipa Marine Marković doživela je prvi poraz na Svetskom prvenstvu u Turskoj: SAD - Srbija 94:74 (17:21, 32:21, 21:22, 24:10), u drugom kolu Grupe D.

Foto: fiba.com

U utorak u 13.45, naše devojke igraće sa reprezentacijom Kine u poslednjem kolu prve faze i tada ćemo znati da li ćemo u baraž za plasman u četvrtfinale ići sa druge ili treće pozicije u grupi.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.