Srbija ima podršku EP za otvaranje poglavlja

Izvor: Beta, 15.Dec.2014, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija ima podršku EP za otvaranje poglavlja

BEOGRAD, 15. decembra 2014. (Beta) - Srbija ima punu podršku Evropskog parlamenta za otvaranje prvih pregovaračkih poglavlja početkom 2015. godine, rečeno je u Briselu članovima Odbora za evropske integracije srpskog parlamenta.

Srpski poslanici su tokom višednevnog boravka u Briselu razgovarali s predstavncima Evropskog parlamenta i Evropske komisije o aktuelnim dešavanjim u procesu evropskih integracija Srbije.

"Članovi Evropskog parlamenta istakli su da Srbija ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << punu podršku Evropskog parlamenta za otvaranje prvih pregovaračkih poglavlja početkom 2015. godine", saopštila je Narodna skupština.

Šefica srpske delegacije Dušica Stojković istakla je da je celokupna administracija Srbije spremna za otvaranje pregovaračkih poglavlja i da su na tom poslu angažovani svi postojeći resursi.

Članovi Odbora za evropske integracije Narodne skupštine boravili su u Briselu od 8. do 12. decembra, u okviru studijske posete institucijama u Briselu, koja je organizovana u saradnji s Delegacijom EU u Beogradu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

"Srbija ima podršku EP za početak pregovora"

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2014

"Srbija ima punu podršku Evropskog parlamenta za otvaranje prvih pregovaračkih poglavlja početkom 2015. godine", rečeno je u Briselu članovima Odbora za evropske integracije srpskog parlamenta...Srpski poslanici su tokom višednevnog boravka u Briselu razgovarali s predstavncima Evropskog parlamenta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.