Srbija i Austrija važni ekonomski partneri

Izvor: Danas, 05.Nov.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija i Austrija važni ekonomski partneri

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovarala je danas sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom o bilateralnoj i ekonomskoj saradnji dveju zemalja, evropskim integracijama Srbije i aktuelnoj situaciji u regionu. Članak Srbija i Austrija važni ekonomski partneri se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Brnabić: Inovacije i IT su razvojna šansa Srbije

Izvor: Danas, 06.Nov.2018, 19:31

Predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić, koja učestvuje na Veb samitu u Lisabonu, razgovarala je na intervjuu na sceni, sa novinarom nemačkog ARD Markusom Prajsom, o izazovima i rezultatima koje je Srbija postigla u oblasti razvoja tehnoloških i kreativnih industrija i potencijalima novih tehnologija...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.