Srbija ga obožava - a evo zašto policija ubija Berlina i da li će se on pojaviti u novim sezonama serije

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 22:31

Srbija ga obožava - a evo zašto policija ubija Berlina i da li će se on pojaviti u novim sezonama serije

Jedan od urednika nagovestio je ranije ovog meseca da je potipsan ugovor i da će se peta i šesta sezona ove serije uskoro nastaviti

Urednici popularne španske serije "Kuća od papira" odlučili su da "ubiju" lika koji nosi ime Berlin zbog njegovih osobina - ženomrzac, narcis i psihopata. Međutim, nakon što su to i uradili u sceni kada ga ubija policija, javio im se veliki broj fanova koji su izražavali nezadovoljstno o načinu na koji je jedan od omiljenih likova nastradao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Nakon  toga oglasili su se autori i objasnili zbog čega je Berlin morao da strada, ali dodali i to da on neće biti izbačen iz serije.

Pisac, Aleks Pina, otkrio je da je bio pod pritiskom da ukloni ovog šarmantnog, ali ipak psihodeličnog pljačkaša iz serije zbog njegovih "vanvremenskih" mišljenja. U dokumentarcu koji je nedavno izbačen  pod nazivom Money Heist: The Phenomenon, a koji je napravljen kako bi upotpunio seriju, Pina je rekao:

- Neko mi je skrenuo pažnju da ovaj lik jednostavno ne odgovara današnjici i savremenom svetu, i da ga treba ukloniti iz seriji. Ja sam rekao da nemam nameru da ga njegov lik kao takav izbacim iz serije - naveo je scenarista i objasnio:

- On je ženomrzac, narcis i psihopata u mnogo navrta u seriji, ali smo mi takvog lika morali da imamo u seriji. Publika je slobodno mogla da odluči na čijoj je strani, zar ne?

La Escuela de Arte de Berlín.⁣ ⁣ The Berlin School of Art.⁣ ⁣ Escola de Arte Berlin.

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on Apr 7, 2020 at 7:07am PDT

Pina zapravo veruje da je pojava "Berlina"kao lika bila jedna od ključnih stvari koja je učinila seriju ovakvom kakva danas jeste.

- Ukoliko je program na televiziji jednoličan, to ume da bude dosadno zato što se manje stvari dešava. A publika želi da se nešto dešava, zbog čega nema ničeg boljeg do negativca sa kojim se može i saosećati - dodao je on.

U toku dokumentarca, Alonso je takođe prokomentarisao i popularnost ovog lika.

- Ljudi moraju da se zapitaju o osobinama ovog karaktera iz serije, jer sam siguran da ovakvu osobu ne bi voleli da vide pored svoje ćerke - rekao je poznati glumac ove serije koji tumači ulogu "Berlina".

- Ova njegova dominantna strana, poput vođe, ume da nas odbije ali nam ujedno daje i osećaj sigurnosti - dodao je on.

Nosotros esperando a que Alicia Sierra tenga finalmente su bebé.⁣ ⁣ Us waiting for Alicia Sierra to finally have her baby. ⁣ ⁣ A gente esperando o bebê da Alicia Sierra nascer.

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel) on Apr 6, 2020 at 9:10am PDT

Producent, Aleks Rodrigo, izjavio je da je njemu izuzetno interesantan način na koji se publika povezala sa ovim likom.

- Ovo je kao da publika, gledajući ovu seriju i ovog lika, doživljava "efekat ogledala" - naglasio je producent ove izrazito popularne serije u celom svetu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.