Srbija časti! Marina Grković prvi dobitnik stana u Beogradu!

Izvor: Vesti-online.com, 11.Mar.2017, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija časti! Marina Grković prvi dobitnik stana u Beogradu!

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u studiju Radio televizije Srbije otkrilo je čak 177 srećnih dobitnika specijalnih nagrada, a glavna premija je dvosoban stan u Beogradu, koji je osvojila Marina Grković iz sela Mesarci.

Marina Grković, dobitnik je stana u Beogradu, pošto se njeno ime našlo na koverti koju je izvukla Vesna, ćerkica slavnog košarkaša Igora Rakočevića.

Prvih šest automobila "fiat 500 L" izvlukli su glumci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Dragana Dabović i Nebojša Milovanović. Izvučena je i prva koverta za ključeve autobila "Zastave". Prve vlasnice su Desanka Filipović iz Sremske Mitrovice, Gordana Trifunović iz Beograd i Ljilja Jakoševski iz Vrbasa.

Put na "Rolan Garos" dobio je Strahinja Simić iz Šapca, dok će u Grčkoj letovati Uroš Paunović iz Padinske Skele i Zoran Mirilović iz Pančeva.

Tekvondistkinje Milica Mandić i Tijana Bogdanović, nekadašnji košarkaški reprezentativac Igor Rakočević, vaterpolista Nikola Jakšić i glumci Dragana Dabović i Nebojša Milovanović će obradovati jednog od vlasnika više od četiri milona poslatih koverata.

Znojiće se dlanovi kada se budu proglašavli svi novi vlasnici 12 automobila "fiat 500 l", ali i imena onih koji će četiri dana provesti u Parizu ili gledati mečeve na "Rolan Garosu", ali i za putovanje u Grčku.

U igri su odmor u hotelu na Staroj planini za dve osobe (sedam dana), odmor na Zlatiboru za dve osobe (četiri dana), 12 prenosivih računara Lenovo, 12 frižidera Gorenje, po 25 mobilnih telefona, tableta i televizora Tesla, sedam veš mašina Gorenje, tri veš mašina Beko, dve mašine za sudove Beko, sedam mašina za sudove Gorenje, 25 mikrotalasnih pećnica Gorenje, 25 blendera Brown, tri vaučera za kupovinu robe u prodajnim objektima Gomex, u vrednosti od 20.000 dinara, polisa životnog osiguranja ''Societe Generale''.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dobitnica stana u Beogradu: Rekoh, 'ajde da probamo, pa šta bude

Izvor: RTS, 11.Mar.2017

Marina Grković iz sela Mesarci kod Debrca dobila je stan u naselju Braće Jerković u Beogradu u prvom izvlačenju dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Poslala je oko 30 koverti i to na insistiranje deteta, koje je priželjkivalo automobil. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.