Srbija, S. Makedonija i Albanija početkom oktobra o formiranju „malog Šengena“

Izvor: Danas, 25.Sep.2019, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija, S. Makedonija i Albanija početkom oktobra o formiranju „malog Šengena“

Strategija zajedničkog ekonomskog razvoja, odnosno formiranje takozvanog "malog Šengena", biće početkom oktobra u Beogradu jedna od tema razgovora s čelnicima Albanije i Severne Makedonije, Edijem Ramom i Zoranom Zaevom - saopštio je danas kabinet potpredsednice Vlade Srbije Zorane Mihajlović. Članak Srbija, S. Makedonija i Albanija početkom oktobra o formiranju „malog Šengena“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Zapadni Balkan - jedno ekonomsko tržište

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2019

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović apelovala je na sve zemlje Zapadnog Balkana da naprave strategiju zajedničkog ekonomskog razvoja navodeći će to biti i jedna od tema razgovora sa čelnicima Albanije i Severne Makedonije, Edijem Ramom i Zoranom Zaevim, početkom oktobra u Beogradu...Taj sastanak,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.