Srbija - Rusija 3:1

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 06.Okt.2010, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Rusija 3:1

Odbojkaška reprezentacija Srbije je u polufinalu Svjetskog prvenstva poslije pobjede nad Rusijom, rezultatom 3:1 (28:26, 16:25, 25:21, 27:25). Ekipa Igora Kolakovića je na taj način ostvarila i drugu pobjedu u četvrtfinalnoj grupi u Firenci.
Najefikasniji u timu Srbije bio je Ivan Miljković, sa 26 poena, slijedili su ga Nikola Kovačević (15) i Bojan Janić (10), a kod Rusa to je bio Maksim Mihajlov, sa 23 poena.
Kada je riječ o drugim odbojkašima Srbije, Marko Pordraščanin >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << je imao osam, Nikola Grbić sedam, Dragan Stanković šest, Miloš Nikić dva, a Vlado Petković jedan poen. Bez poena meč su završili Nikola Rosić, Miloš Terzić, Saša Starović i Milan Rašić.
Polufinale će biti odigrano u Rimu, u subotu, a Srbija će igrati sa prvoplasiranim iz grupe Q u kojoj su Bugarska, Španija i Kuba.
 
 
Parovi poslednjeg kola po grupama:

Argentina - Rusija (17.00)

Brazil - Nemačka (17.00)

Bugarska - Kuba (21.00)

Italija - Francuska (21.00)

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.