Srbi iz Albanije pomažu sunarodnicama na Kosmetu

Izvor: Press, 21.Jul.2013, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi iz Albanije pomažu sunarodnicama na Kosmetu

Pomoć je namenjena Srbima iz Uroševca, Srbice, Novog Brda i Prizrena, najavila je Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju a primopredaji pomoći prisustvovaće i direktor Kancelarije Aleksandar Vulin.
Vulin će, u zgradi opštine Leposavić razgovarati sa grupom Srba iz Albanije, koji će, kako je predviđeno obići srpske verske objekte i spomenike kulture na Kosovu i Metohiji.
Srbi iz Albanije će se takođe susresti sa predstavnicima lokalnih samouprava sa KIM, najavljeno je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

KiM: Stigla pomoć Srba iz Albanije

Izvor: B92, 22.Jul.2013, 08:25

Kosovska Mitrovica -- Vulin je u Leposaviću na severu Kosova prisustvovao uručivanju humanitarne pomoći u odeći i hrani, koju je grupa Srba iz Albanije donela za sunarodnike na KiM...On je razgovarao sa sunarodnicima iz Albanije i zahvalio im se što pokazuju interesovanje za sve što se dešava...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.