Sramota Srbije: Dudi Ivkoviću niko iz države nije čestitao ulazak u Kuću slavnih!

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sramota Srbije: Dudi Ivkoviću niko iz države nije čestitao ulazak u Kuću slavnih!

Krajem narednog meseca Dušan Duda Ivković ući će u Kuću slavnih, ali kaže da to priznanje "ne izaziva erupciju oduševljenja". Proslavljeni trener kaže da je to priznanje za srpski sport i državu, ali potvrđuje da mu niko iz države nije čestitao.

- Ovde je jedna era straha jer niko ne želi da mi priđe da mi čestita. Rekao sam da ne želim da budem disident niti da uđem u politiku. Ne bih nikoga da ističem, ali na ispraćaju košarkaša video sam Vanju Udovičića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << koji je krasan momak, ne mogu da kažem da ga je strah i da nije smeo da mi priđe među ostalim ministrima, ali mislim da je to stvar vaspitanja. Ipak, ne pogađa me njegovo ponašanje - rekao je Ivković.

On kaže da je oproštajna utakmica u Atini 20. septembra, koju Olimpijakos organizuje njemu u čast, humanitarnog karaktera, ali nije želeo da govori o tome da li je politika imala uticaj da se takva utakmica ne organizuje u Beogradu.

Ivković je za N1 izjavio da, kad bi se odvojio tim koji je otputovao na Evropsko prvenstvo u košarci i igrači koji neće učestvovati, ispada da najbolji igrači neće igrati. Prema njegovom mišljenju, veliki uspeh bi bio ulazak u polufinale i borba za medalju.

Ivković smatra da prvenstvo Evrope nije ništa slabije od Svetskog prvenstva i smatra da bi tim, da je kompletan, imao pritisak vrhunskog rezultata. On kaže da je pratio reprezentaciju tokom priprema i pripremnih utakmica i ocenjuje da je tim "izvanredno vođen i treniran".

- Impresionirao me je Saša Đorđević koji nijednog momenta nije ni pokušao da uđe u alibi, već je rekao da se ambicije ne menjaju i da veruje u ovaj tim. Đorđević je počeo rano da igra i vrlo rano se nametnuo kao igrač pobednik. Razume igru i već sad je veliki trener - kaže budući član košarkaške Kuće slavnih.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Duda Ivković: Era straha, niko ne sme da mi priđe

Izvor: N1 televizija, 31.Avg.2017

Proslavljeni košarkaški trener Dušan Duda Ivković bio je gost Novog dana. Pogledajte snimak:..: N1

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.