Spremite kokice…počinju predizborne debate

Izvor: Mondo, 17.Apr.2012, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spremite kokice…počinju predizborne debate

Radio televizija Srbije (RTS) i Centar za slobodne izbore i demokratiju (CeSID), organizovaće seriju TV debata predstavnika izbornih lista koje učestvuju na parlamentarnim izborima, pod nazivom "Reč na reč".

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predizborne političke debate na RTS-u

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Apr.2012

Radio-televizija Srbije (RTS) i CeSID organizovaće do izbora 6. maja seriju televizijskih debata predstavnika najznačajnijih izbornih lista u kojima će političari imati samo po minut da predstave svoje ideje i odgovore suparnicima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Debata na američki način za srpsku izbornu groznicu

Izvor: Danas, 17.Apr.2012

Javni medijski servis RTS i nevladina organizacija Centar za slobodne izbore i demokratiju, u saradnju s američkim Nacionalnim demokratskim institutom i Misijom OEBS, organizovaće u ovoj izbornoj kampanji seriju TV debata pod nazivom „Reč na reč“, u kojima će učestvovati predstavnici sedam...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.