Sprečena nelegalna gradnja na Dedinju

Izvor: Mondo, 20.Avg.2018, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sprečena nelegalna gradnja na Dedinju

Akcijom Sekretarijata za inspekcijske poslove i Komunalne policije sprečeni su dalji radovi na nelegalnom gradilištu na Dedinju, u Ulici Aleksandra Stambolijskog broj 20.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

U saopštenju Sekretarijata za inspekcijske poslove se navodi da je na pomenutoj lokaciji pretilo pokretanje klizišta koje bi ugrozilo bezbednost stanara koji žive u neposrednoj blizini gradilišta.

Na gradilištu nije postojalo obaveštenje o radovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << investitoru, kao ni samom objektu koji se radi, pa je dežurni gradski građevinski inspektor konstatovao činjenično stanje i popisao lica koja je zatekao na licu mesta.

Vlasnicima kamiona koji su zatečeni na gradilištu napisane su kazne.

Zabranjena nelegalna gradnja u centru Beograda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Zaustavljeni radovi na nelegalnom gradilištu na Dedinju

Izvor: Blic, 20.Avg.2018

Akcijom Sekretarijata za inspekcijske poslove i Komunalne policije sprečeni su dalji radovi na nelegalnom gradilištu na Dedinju, u Ulici Aleksandra Stambolijskog broj 20, saopšteno je danas iz Sekretarijata za inspekcijske poslove.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.