Sprečen ulazak više od 100 migranata u BiH

Izvor: B92, 22.Jul.2020, 21:14

Sprečen ulazak više od 100 migranata u BiH

Granična policija BiH danas je na više mesta sprečila ulazak u zemlju ukupno 102 migranta.

Kako se navodi u izveštaju Granične policije, na Graničnom prelazu Zvornik je, na lokalitetu Kozluka, od nezakonitog prelaska granice odvraćeno 30 nepoznatih osoba afroaziskog porekla.

Na Graničnom prelazu Zvornik je od ilegalnog prelaska granice odvraćeno 37 osoba afroaziskog porijekla, prenosi Klix.ba.

Na Graničnom prelazu Hum su od pokušaja ilegalnog prelaska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << državne granice odvraćene tri nepoznate osobe afrozijskog porekla.

Na Aerodromu Sarajevo, u kamionu mađarskih registarskih oznaka koji se nalazio u prostoru Kargo magacina MAS-a, pronađeni su jedan državljanin Alžira i jedan državljanin Palestine.

U Trebinju je od nezakonitog prelaska granice odvraćeno sedam osoba afroaziskog porekla, a na Graničnom prelazu Višegrad tri nepoznate osobe.

U mestu Kreća, GP Hum, od nezakonitog prelaska granice odvraćeno je 12 nepoznatih osoba afroaziskog porekla.

Na GP Izačić je zatečeno je osam državljana Iraka, koji su upućeni u Bihać, navodi se u izveštaju Granične polciije BiH.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.