Sprečen teroristički napad na brod Crnomorske flote

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 12:45

Sprečen teroristički napad na brod Crnomorske flote

Sprečen je teroristički napad ukrajinskih specijalnih službi na brod ruske Crnomorske flote koji je naoružan visokopreciznim oružjem.

Ovo je saopštila Federalna služba bezbednosti Rusije.

"Federalna služba bezbednosti Ruske Federacije sprečila je pokušaj specijalnih službi Ukrajine da izvrše teroristički akt na jednom od brodova Crnomorske flote koji je nosio visokoprecizno raketno oružje. Kao rezultat preduzetih mera, uhapšen je pripadnik Ratne mornarice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ruske Federacije kojeg je regrutovala ukrajinska specijalna služba, kod kojeg su nađene dve improvizovane eksplozivne naprave", navodi se u tekstu.

Osim toga, uhapšeni se sumnjiči da je neprijatelju prenosio informacije koje predstavljaju državnu tajnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukrajinski agent spremao napad; Priznao: Dobio sam zadatak...

Izvor: B92, 27.Jul.2023

Privedeni ukrajinski agent je priznao da je, po nalogu ukrajinskih specijalnih službi, imao zadatak da izvrši teroristički napad na brod ruske Crnomorske flote...Saopštila je Federalna služba bezbednosti Rusije (FSB)..."Od početka Specijalne vojne operacije (SVO) sam podlegao propagandi i priključio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.