Sportsko udruženje Viktoria sa Pravnog fakulteta u Beogradu dobilo pojačanje

Izvor: Kurir, 20.Feb.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportsko udruženje Viktoria sa Pravnog fakulteta u Beogradu dobilo pojačanje

Futsal selekcija beogradskog Pravnog fakulteta je osvojila i nekoliko turnira na domaćem tlu ali i srebrne i bronzane medalje na međunarodnim prvenstvima u Valensiji i Rimu

Telekom Srbija je, u duhu svoje društveno odgovorne misije, zaključio ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Sportskim udruženjem “VICTORIA” Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Ovo je prvi put da Telekom zaključi takvu vrstu ugovora, imajući u vidu značajne rezultate univerzitetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sporta u Srbiji, kojima se u prvom redu, ističe futsal sekcija Pravnog fakulteta koja je osvajač Prve univerzitetske futsal lige.

Selekcija beogradskog Pravnog fakulteta je osvojila i nekoliko turnira na domaćem tlu ali i srebrne i bronzane medalje na međunarodnim prvenstvima u Valensiji i Rimu.

Telekom Srbija je prepoznao kvalitet selekcije budućih pravnika ali i sjajnih fudbalera, koja će naš univerzitetski futsal predstavljati na Međunarodnom turniru u Istanbulu u maju ove godine. čime je poslao jasnu poruku – imate prijatelje!

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.