Sportom pomažu deci

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2019, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sportom pomažu deci

Neformalna organizacija Žozi junajted iz Loznice nastavila je svoje humanitarne akcije prikupljanja novca potrebnog za lečenje četvorogodišnje Zorice Dragojlović iz Borče, koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

U hali SC Lagator odigrani su humanitarni mečevi u malom fudbalu, a na parket su najpre istrčali igrači domaćina, Žozi junajteda i Crvene zvezde, dok su posle toga snage odmerili veterani Loznice i Partizana. Kako bi prikupili novac za lečenje male Zorice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Americi, osim ove, priređeno je još nekoliko akcija, a jedan od njih je aukcija dresova poznatih sportista na instagramu koja još traje. Do sada je, kako je saopštio Zoran Milivojević, predstavnik Žozi junajteda, prikupljeno 380.000 dinara (oko 3.220 evra), a za Zoričino lečenje je potrebno čak 120.000 evra.

Od početka godine, za pomoć Zorici, Žozi junajted u Loznici organizovao je žurku, takmičenja u video-igricama FIFA i PES kao i košarkaški humanitarni turnir Tri na tri.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.