Spor Sarajeva i Zagreba oko „oružja u džamijama“

Izvor: Danas, 25.Apr.2019, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spor Sarajeva i Zagreba oko „oružja u džamijama“

Getty ImagesDžamija u Počitelju, u Hercegovini. Religija je neodvojiva od politike u BiH Zvuči kao zaplet nekakve političke satire koji je odbačen zato što su scenaristi preterali. U najnovijoj epizodi – predsednica je izjavila nešto što je nemoguće proveriti i susednu zemlju proglasila bezbednosnim rizikom i utočištem hiljada islamskih terorista. Nakon kritika, obaveštajna služba joj […] Članak Spor Sarajeva i Zagreba oko „oružja u džamijama“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Spor Sarajeva i Zagreba oko "oružja u džamijama"

Izvor: B92, 25.Apr.2019

Čovek bi pomislio da bi se scenaristi američke satire Potpredsednica slatko nasmejali kada bi čuli za ovo što se dešava na Balkanu...Zvuči kao zaplet nekakve političke satire koji je odbačen zato što su scenaristi preterali...U najnovijoj epizodi - predsednica je izjavila nešto što je nemoguće...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.