Spomenik Mići Orloviću ispred RTS-a otkrio Oliver Mlakar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Avg.2019, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spomenik Mići Orloviću ispred RTS-a otkrio Oliver Mlakar

Radiotelevizija Srbije danas slavi 61. rođendan, a tim povodom otkriven je spomenik doajenu televizije Mići Orloviću ispred zgrade RTS u Takovskoj 10.

Spomenik su svečano otkrili poznati zagrebački televizijski voditelj Oliver Mlakar i Ljiljana Orlović, supruga Miloja Miće Orlovića.

Mlakar je rekao da mu je čast što može da otkrije spomenik nekadašnjem kolegi.

Sećanja su prekrasna. To su bili dani kada smo mnogo radili zajedno. Družili smo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i bili smo uspešni. To se neće nikada zaboraviti, rekao je Mlakar.

Nikada nije postojalo rivalstvo. On je bio ljudina. Doista smo se voleli kao dragi prijatelji i niko nije želeo da se istakne na račun drugoga. To me je veselilo, kazao je Mlakar.

Miloje Mića Orlović bio je voditelj prvog Dnevnika, koji je emitovan 23. avgusta 1958. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.