Splitskog Kazanovu tuže devojke koje je zaveo!?

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2013, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Splitskog Kazanovu" tuže devojke koje je zaveo!?

Članak o “splitskom Kazanovi” , mladiću kojem preti prva sudska tužba zbog ženskarenja, izazvao je veliko interesovanje javnosti.

Foto: Ilustracija

Naime reč je mladiću koga su devojke optužile da se lažno prestavljao i govorio im sve i svašta samo da bi ih odvukao u krevet. O tome koliko je cela priča otišla daleko najbolje govori podatak da su se devojke udružile protiv ovog 24-godišnjeg "Kazanove" i da planiraju da podnesu sudsku tužbu protiv njega >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zbog ženskaranja.

 

Protagonisti priče (s obe strane) osetili su se povređenim nakon tekstova koji su osvanuli u hrvatskim medijima. Devojke koje su rešile da otkriju sveo ovom mladiću bile su posebno povređene zbog natpisa.

 

- Prikazane smo kao sponzoruše, a zapravo smo samo htele da upozorimo druge devojke da se taj mladić i njima ne bi lažno predstavljao - izjavila je sagovornica Jutarnjeg lista.

 

Naljutio se i "Kazanova", ali ne toliko zbog teksta koji je objavljen, koliko zbog fotografije s devojkom koja ni na koji način nije upletena u ovu priču.

 

- Ispada kao da je ona moja žrtva. A ja više i nisam galeb, smirio sam se i u srećnoj sam vezi. Sve je to maslo devojčica koje sada pokušavaju da se osvete - rekao je "Kazanova" koji i sam sada razmišlja o tužbi protiv devojaka koje su ga, smatra, oklevetale.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.