Izvor: Piplmetar.rs, 13.Apr.2024, 06:31

Splićanin već oplakao izgubljeni novčanik, a onda je dobio poziv: „Sam Bog ga je poslao“

M. P.

Pola sata nakon što je ostao bez novčanika dobio je poziv koji ga je itekako obradovao i vratio mu veru u ljude
Foto: Shutterstock

Ovaj petak ulepšala je jedna topla ljudska priča koja svedoči da ljudska dobrota ne poznaje nacionalnost, veru ni boju kože. Slobodnoj Dalmaciji javio se Splićanin I.Č. čiji je novčanik pronašao Nepalac K.K. koji radi kao dostavljač.
„Kupujući građevinski materijal izgubio sam novčanik u kojem su se nalazili lični dokumenti, bankovne kartice, ali i poprilična količina gotovine, rekao bih da je bilo dovoljno novaca za pokriti pola meseca životnih troškova.“
„Vratio...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

DOSTAVLJAČ IZ NEPALA JUNAK REGIONA Već oplakao izgubljeni novčanik, a onda je dobio poziv: "Da je na njegovom mestu bio neko drugi, NE BI BILO OVAKO"

Izvor: Blic, 13.Apr.2024

Ovaj sunčano subotnje jutro ulepšala je i jedna topla ljudska priča koja svedoči da ljudska dobrota ne poznaje nacionalnost, veru ni boju kože.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.