Spisak prodavnica koje će biri otvorene za penzionere: I ove nedelje možete u kupovinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak prodavnica koje će biri otvorene za penzionere: I ove nedelje možete u kupovinu

Spisak prodavnica u kojima će moći da kupuju stariji građani

Trgovci će i ove nedelje 29. marta otvoriti svoje radnje nedeljom od 4h do 7h ujutru kako bi penzioneri i stariji od 65 godina mogli da obave kupovinu pod posebnim uslovima.

Od četiri do sedam sati ujutru, biće otvoreno više od 1.000 maloprodajnih objekata i radnji u Srbiji u kojima će stariji od 65 godina moći da obave kupovinu.

Poštovaće se i pravilo o dva metra odstojanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Dodatno, svi radnici u marketima biće zaštićeni imaće maske i rukavice.

Ove nedelje, 29. marta samo za sugrađane starije od 65 godina biti otvoreno 133 odabranih Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnica u periodu od 4 do 7  časova ujutru. Na ovaj način će još jednom svim starijim komšijama, kojima je zbog pooštrenih mera Vlade Republike Srbije ograničeno kretanje tokom radne nedelje, biti obezbeđeno da nesmetano obave kupovinu.

Spisak prodavnica koje će raditi u nedelju 29. 03. 2020 samo za starije od 65 godina:

U navedenom nedeljnom terminu odabrane prodavnice će biti otvorene samo za lica starija od 65 godina.

Kupovina za njih biće organizovana pod posebnim uslovima.Kako je raanije rekao predsednik Aleksandar Vučić na vanrednoj konferenciji za medije, svi penzioneri koji dođu u kupovinu dobiće maske na ulazu u prodavnice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.