Spisak nepoželjnih: Ovim SRBIMA je zabranjen ulaz u Crnu Goru, a albanski zločinci mogu da se ŠETKAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2018, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak nepoželjnih: Ovim SRBIMA je zabranjen ulaz u Crnu Goru, a albanski zločinci mogu da se ŠETKAJU!

Poslednjih nekoliko nedelja u javnosti i medijima spekulisalo se o navodnom "spisku nepoželjnih osoba" iz Srbije kojima se zabranjuje ulaz u Crnu Goru zbog izjava kojima se, kako se pisalo, "negira postojanje crnogorske državnosti i crnogorski državno pravni identitet"

Kako saznaje informativni portal IN4S iz Podgorice, crnogorske vlasti ipak su donele odluku o zabrani ulaska na teritoriju Crne Gore za više osoba među kojima su i akademik Matija Bećković, istoričari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čedomir Antić i Aleksandar Raković, kao i profesor Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice Dejan Mirović.

NISU ZABORAVILI POREKLO: Đaci iz Danilovrgrada opet brane srpski jezik i ćirilicu

Ovaj portal već je ranije pisao da crnogorska vlast sprema listu nepoželjnih srpskih intelektualaca kojima se uskraćuje boravak u Crnoj Gori.

Iako se i o tome spekulisalo, IN4S saznaje da na listi nepoželjnih osoba, za sada, nema srpskog patrijarha Irineja.

Prema gledištima ovog crnogorskog portala, indikativno je da Crna Gora, kako se dodaje, sastavlja "crnu listu" nepoželjnih Srba, dok se "širokih ruku dočekuju brojni kriminalci i ratni zločinci - Tači, Haradinaj, Veselji i Čeku".

- Svi oni imaju hipoteku ratnih zločina nad Srbima, ali i Crnogorcima na Kosovu i Metohiji - zaključuje se u tekstu.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Raković potvrdio da mu je zabranjen ulaz u Crnu Goru

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2018

BEOGRAD - Istoričar Aleksandar Raković potvrdio je večeras Srni da mu crnogorske vlasti zabranile ulazak na teritoriju Crne Gore njemu, kao i akademiku Matiji Bećkoviću, istoričaru Čedomiru Antiću i profesoru Pravnog fakulteta iz Kosovske Mitrovice Dejanu Miroviću.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.