У КС Свилари данас почиње фестивал јаких алкохолних пића „SpiritExpo“

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Nov.2022, 08:52

У КС Свилари данас почиње фестивал јаких алкохолних пића „SpiritExpo“

У Културној станици Свилара 26. новембра, у суботу, одржаће се „SpiritExpo“, фестивал јаких алкохолних пића. Фото: Spirit Pannonian Фестивал је једнодневни и трајаће од 16 до 23 часа, а улаз ће бити потпуно бесплатан. Циљ ове манифестације је подизање свести о квалитету пића, културном наслеђу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << производње и друштвено одговорној конзумацији.
Ово је четврти пут да се одржава ова манифестација, а њен организатор је Удружење грађана „Spirit Pannonian“.
„Поносимо се тиме што смо тренутно једини клуб у Србији који активно промовише јака алкохолна пића свих врста. Приређујемо предавања, догађаје и дегустације широког спектра тема – од производње алкохола и технологије дестилације до сензорних опажања“, наводе организатори на сајту.
 КС Свилара налази се у Улици Ђорђа Рајковића 6б.
Čudesni svet očekuje decu i roditelje ovog vikenda u Novom Sadu!(vikend, 26. i 27. novembar)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У КС Свилари данас почиње фестивал јаких алкохолних пића „SpiritExpo“ се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.