Špirić: SDS reaguje kao dijete uhvaćeno u laži

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špirić: SDS reaguje kao dijete uhvaćeno u laži

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da dvije reakcije SDS-a u zadnja 24 časa na poruke sa njegove jučerašnje konferencije za novinare govore da se ova stranka u njima prepoznala i da reaguje kao "dijete uhvaćeno u laži".

Špirić je rekao da su njegove poruke bile upozoravajuće i sa najboljim namjerama.

"Poruke sa jučerašnje konferencije govore da se ova stranka /SDS/ prepoznala i odgovara na način djeteta kada ga roditelji uhvate u laži >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << ponavljajući: 'Majke mi nisam kriv'", ocijenio je Špirić.

Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Nikola Špirić pozvao je juče opoziciju u Republici Srpskoj da shvati da je rješenje za budućnost Srpske u saradnji, a ne na produbljivanju jaza i mržnje.

Špirić je rekao novinarima u Banjaluci da bi političke partije trebalo da budu okvir za saradnju, a ne za mržnju, te da poziva opoziciju na ozbiljnost zbog budućnosti ovih prostora.

On smatra da je listu opozicije za izbore, i to ko će na koje mjesto, radila međunarodna zajednica, te upitao zašto je bitno da vlast čini devet partija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.