Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2019, 01:30

Špikovana svinjska krmenadla

Špikovana svinjska krmenadla

Ako ovih dana planirate neko porodično okupljanje donosimo vam recept koji će oduševiti vaše najbliže.
Sastojci: 
- 2 kg krmenadle
- 150 g slanine
- 100 g prepečenog ljuštenog badema
- 2 struka praziluka
- 10-tak zrna bibera
- 10-tak zrna karanfilića
- ulje
- so
Priprema: 
Kremenadlu izbosti na više mesta vrhom oštrog noža pa u ove zareze ubacivati na štapiće isečenu slaninu, komadiće badema i zrna bibera i karanfilića.
Zatim meso posoliti i staviti u sud za pečenje, preliti vrućim uljem, sa strane uliti šoljicu vode, poklopiti i u rerni zagrejanoj na 220 stepeni peći 30...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.