Izvor: Piplmetar.rs, 24.Okt.2023, 05:31

Spider-Man 2 je najbrže prodavana PS Studios igra ikada

Prošli petak bio je veliki dan za PlayStation fanove, jer je Insomniac objavio Spider-Man 2, koji je vrtoglavom brzinom stekao ogromnu popularnost. Tokom prva 24 časa na tržištu, Spider-Man 2 prodata je u dva i po miliona primeraka, čime je postala najbrže prodavana igra za PS Studios ikada.
Igra je lansirana sa mnogo pozitivnih kritika, dobivši ukupnu Metacritic ocenu 91 od najveće koja iznosi 100, piše KitGuru.
To igru stavlja za nekoliko poena ispred Spider-Man naslova iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << 2018, prve Marvel igre kompanije Insomniac.
S obizorm na to da je njen nastavak ipak izašao i to sa ovako velikim odzivom gejmera, Insomniac možda u narednim godinama napravi i Spider-Man 3.
Lepo dočekani Insomniac nastavak predstavlja akciono-avanturističku igru, koju je objavio Sony Interactive Enertainment za PlayStation 5 konzolu. Ona je zasnovana na Spider-Man liku iz Marvel Comics stripa, sadrži naraciju inspirisanu dugotrajnom mitologijom stripa, a u ovom delu Piter Parker i Majls Morales bore se da krenu sledećim koracima u svom ličnom životu, dok se paralelno bore protiv nekoliko novih pretnji.

Oni se sreću sa privatnom policijom koju predvodi Kraven Lovac (Kraven the Hunter), koji pretvara Njujork u lovište za moćne pojedince, kao i sa vanzemaljcem Venomom, koji se vezuje za Parketa i negativno utiče na njega, preteći uništenju njegovih ličnih odnosa.

YouTube kanal PlayStation
Uz Spider-Man 2, Insomniac Games navodno takođe radi na još jednom Marvel projektu, samostalnoj igrici Wolverine. Međutim, o njoj se ne zna mnogo, niti o eventualnom datumu njenog lansiranja.
Da li ste već probali Spider-Man 2 i delite li utiske Metacritic ocene?
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Spider-Man 2 je najbrže prodavana PS Studios igra ikada

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2023

Prošli petak bio je veliki dan za PlayStation fanove, jer je Insomniac objavio Spider-Man 2, koji je vrtoglavom brzinom stekao ogromnu popularnost. Tokom prva 24 časa na tržištu, Spider-Man 2 prodata je u dva i po miliona primjeraka, čime je postala najbrže prodavana igra za PS Studios ikada.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.