Spid dejting na toboganu

Izvor: Blic, 16.Sep.2009, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spid dejting na toboganu

Tematski park "Alton tauers risort" u Stafordširu u Engleskoj je uveo zanimljivu novinu u svoj program - spid dejting na toboganu, prenosi "Dejli mejl".

Posetioci ovog parka od sada mogu da uživaju ne samo u adrenalinskim vožnjama toboganima, već i u upoznavanju i ćaskanju sa mnogim drugim posetiocima zainteresovanim za pronalaženje partnera.

Na toboganu, gde će se odvijati "najbrži izlasci na svetu", zavisnici od adrenalina mogu da uživaju u vožnji pri brzini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 100 kilometara na sat i da, ako se ne onesveste od vožnje, upoznaju osobe sa kojima se mogu upustiti u romantičnu vezu.

Organizatori su uveli specijalne linije za samce na većini svojih velikih tobogana, među kojima je su "Rita-kraljica brzine" i "Spinbol vizer".

Samci, koji će biti "upareni" na ulazu na tobogan, će imati samo 49 sekundi da impresioniraju svog para pri uzbudljivoj vožnji.

Prema pravilu parka, posetioci ovih vožnja moraju biti punoletni.

Doktorka Sesilija D'Felis, ekspert za veze kaže da ljudima više nisu interesantni uobičajeni izlasci u restorane, i da ovakav način upoznavanja može biti efikasniji.

"Vožnja toboganom poseduje sve karakteristike koje bi trebalo da ima i prvi sastanak: uzbuđenje, nesigurnost i naravno rast adrenalina. Kombinacija intenzivnog lučenja endorfina i adrenalina stvara savršeno mentalno stanje za prvi sastanak", izjavila je doktorka D'Felis.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.