Spektakl „Električnog orgazma“

Izvor: Blic, 24.Jul.2010, 02:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl „Električnog orgazma“

U okviru „Beogradskog letnjeg festivala“ sinoć je na Kalemegdanu nastupio rok sastav „Električni orgazam“. Verni fanovi su sa nestrpljenjem čekali oko sat vremena da popularni rokeri počnu koncert.

Kada su na scenu izašli muzičari iz jednog od naših najpopularnijih rok sastava, publika ih je pozdravila dugotrajnim aplauzom. Budući da je ovogodišnji muzički program festivala posvećen tridesetogodišnjici „novog talasa", a ovaj beogradski bend baš ove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slavi trideset godina postojanja, koncert je samo početak proslave velikog jubileja.

- Dobro veče. Kako ste? Nešto mi sve drugačije deluje, i scena i vi - rekao je pevač Srđan Gojković Gile i počeo da ređa hitove poput „Ne postojim", „Da si tako jaka", „Bejbe ti nisi tu", „Poljubi me i priznaj mi" i druge. Najveće oduševljenje kod publike je izazvala pesma „Jugoslavija".

Skoro celu pesmu prisutni su sami otpevali i odigrali u istom ritmu. Na koncertu je bilo gotovo svih generacija i svi su bili jednako veseli i ushićeni. Bend je takođe izveo numere"Nemaš nikom ništa da daš" i „Protiv sebe" sa novog albuma, koji će posle osmogodišnje pauze izaći u septembru, i obožavaocima priuštio da premijerno čuju buduće hitove.

Jura Stublić i „Film" u Domu sindikata

Večeras će nastupiti u okviru „Beogradskog letnjeg festivala" Jura Stublić i „Film". Koncert će biti održan u Domu sindikata zbog najavljenog lošeg vremena. Karte kupljene za Kalemegdan važiće i za Dom sindikata.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.