„Speed dating“ у недељу у Новом Саду – пронађите сродну душу за само 5 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Dec.2023, 20:05

„Speed dating“ у недељу у Новом Саду – пронађите сродну душу за само 5 минута

„Speed dating“ у Новом Саду одржаће се у недељу, 17. новембра, у „Lezz go caffee-u“, на адреси Фејеш Кларе 56. Фото: Pixabay/StockSnap У Новом Саду где смо навикли да је све натенане, Ангела Николић, организаторка „Find a date“ догађаја, повезује људе на начин који помера границе конвенционалних сусрета. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Идеја је једноставна, али моћна: девојке седе, а мушкарци круже од стола до стола на сваких пет минута.
КАКО ИЗГЛЕДАЈУ ПЕТОМИНУТНИ САСТАНЦИ (SPEED DATING) Сваки учесник има папир и оловку испред себе, бележећи имена и презимена особа с којима разговара. Кључна одлука доноси се писмено: да ли желе наставити комуникацију са „ДА“ или се повлаче са „НЕ“.
Недељу дана након догађаја, стижу резултати спојева.
ИСКУСТВА ДОСАДАШЊИХ УЧЕСНИКА Немачки обичај „speed dating“ добија локални шмек у Новом Саду, а Ангела се осврће на успехе овог необичног приступа упознавању.
Према њеним речима, прича о паровима који су пронашли љубав или започели озбиљне везе постала је саставни део „Find a date“ искуства. У причама које јој учесници шаљу, захвалности не мањка, сведочећи о томе колико је ова иновативна идеја променила начин на који људи доживљавају сусрете.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by FIND A DATE (@find.a.date.bgd)


 
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by FIND A DATE (@find.a.date.bgd)


„FIND A DATE“ КУРСЕВИ У децембру се очекује и почетак „Find a date“ курсева.
Ова иновација није само прилика за побољшање вештина флерта и љубави, већ и корак ка повећању успеха у тражењу идеалног партнера.
Ангела најављује три врсте курсева, прилагођених различитим потребама учесника: ”Спреми се за 5 минута”, ”Пронађи своју половину” и ”1 на 1”.
Савети које Ангела дели са учесницима су једноставни, али драгоцени: опустите се и будите оно што јесте.
”У петоминутним сусретима, права личност долази до изражаја. Осим тога, курс „Спреми се за 5 минута“ пружа додатну подршку припреми за сам догађај”, рекла је за наш портал.
КАКО СЕ ПРИЈАВИТИ Резервације су обавезне на Инстаграм профилу @find.a.date.bgd или путем телефона на број 064 91 00 679.
У коначном, ово је искуство које мења динамику упознавања, учећи људе како да се повежу у стварном свету, где се брзе одлуке доносе с оловком и папиром.
Иако у свету тренд петоминутних састанака већ дуго постоји, “Find a date“ већ неко време живи у Београду, а сада је стигао и у наш град  и представља основу за нешто ново, подсећајући нас да љубав не познаје границе, чак ни оне које се мере у петоминутним интервалима.
Sa pruge na filmsko platno, pa na Limansku pijacu! Lokomotiva sa Železničke stanice čeka svoj stoti rođendan (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак „Speed dating“ у недељу у Новом Саду – пронађите сродну душу за само 5 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.