Specijalna ponuda: Letujte na Zakintosu za samo 144 evra po osobi

Izvor: Blic, 29.Jun.2013, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Specijalna ponuda: Letujte na Zakintosu za samo 144 evra po osobi

Letnja sezona je počela, a zahvaljujući specijalnoj ponudi portala "Superodmor.rs", već na početku jula možete provesti 10 nezaboravnih dana na Zakintosu za samo 144 evra po osobi.

Po ovoj ceni putovaće samo oni koji danas, preko portala "Superodmor.rs", rezervišu ovo putovanje. Polazak je 3.jula, a aranžman obuhvata 10 noćenja i autobuski prevoz.

Smeštaj je predviđen u vili "Mari" koja se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << peščane plaže i oko 200 metara od glavne ulice. Zakintos je treće po veličini ostrvo u Jonskom moru. Sa istočne strane ostrva pružaju se ravnice koje se lagano spuštaju u mirne zalive i peskovite plaže, dok se sa zapadne strane nalaze planine.

Više informacija o ponudi pogledajte OVDE.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.