Spasioci od početka sezone skijanja dežuraju na Kopaoniku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2021, 15:05

Spasioci od početka sezone skijanja dežuraju na Kopaoniku

Spasioci Gorske službe spasavanja (GSS) od četvrtka će dežurati na Kopaoniku, gde se i zvanično otvara sezona skijanja, saopštila je danas ta služba.

Trenutno dežura pet spasilaca, a nova smena dolazi svakih nedelju danas, ali će se u skladu sa brojem skijaša povećavati i broj pripadnika GSS.

Očekuje se da sredinom meseca počnu dežurstva GSS i na Staroj Planini, a krajem meseca i na Zlatiboru i Divčibarama, navodi GSS u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spasioci Gorske službe dežuraju na jednoj od najposećenijih planina, a sredinom meseca i na ove tri

Izvor: Blic, 09.Dec.2021, 07:11

Ski sezona na jednoj od najlepših i najposećenijih planina u Srbiji počinje sutra, a da bi svi posetioci bili maksimalno bezbedni tu su i Spasioci Gorske službe spasavanja koji će dežurati tokom zvanične sezone skijanja. Trenutno dežura pet spasilaca, a nova smena dolazi svakih nedelju danas....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.