Spasio me SVETI VASILIJE OSTROŠKI! Crnogorski biznismen prvi put pred kamerama NAKON POKUŠAJA ATENTATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Spasio me SVETI VASILIJE OSTROŠKI!" Crnogorski biznismen prvi put pred kamerama NAKON POKUŠAJA ATENTATA

Nije želeo da otkriva detalje, dok se ne završi istraga

Biznismen Miodrag Daka Davidović, koji je pre 12 dana ranjen u hotelu Kraun plaza, gostuje večeras u emisiji "Hit tvit".

- Ja sam sada odlično! Sve je meni jasno, ali ja prosto ne želim da prejudiciram do kraja, policija nije završila svoj deo posla, dok oni ne zaokruže posao, ne smem ništa da kažem! Ali, sve je meni jasno - kazao je na pitanje da li ima ideju ko bi mogao da stoji iza pokušaja atentata, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << s obzirom da važi za nekog ko je protiv trenutne vlasti u Crnoj Gori.

- Ja živim u veri i sa Gospodom, da je trebalo da se desi desilo bi se, sve što je bilo nemoguće tu noć, sa trideset metaka i optičkim snajperom bilo je nemoguće promašiti, ali Gospod i Sveti Vasilije Ostroški su me spasili - kazao je Daka.

Podsetimo, Miodrag Daka Davidović ranjen je pre 12 dana u hotelu Kraun plaza, kada je nepoznati napadač pokušao da ga ubije snajperom. Daka se u trenutku atentata nalazio u društvu episkopa Joanikija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mandić: Od vremena kralja Aleksandra niko više nije pomogao Srbima u Crnoj Gori od Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2019

Andrija Mandić, predsednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta gostovao je sinoć u emisiji "Hit tvit" na Televiziji Pink...On je tom prilikom kazao da Srbija napreduje, te da niko više nije pomagao Srbima u Crnoj Gori, kao što to čini Aleksandar Vučić...- Želim da čestitam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.