Spasio ju je od manijaka, a kasnije je čula da je beskućnik: Evo kako mu se odužila

Izvor: B92, 14.Dec.2016, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasio ju je od manijaka, a kasnije je čula da je beskućnik: Evo kako mu se odužila

Tridesettrogodišnja Ali Veb se jedne noći vraćala u hotelsku sobu ne znajući da je prati manijak za čije namere, hvala Bogu, nije saznala jer se pojavio Mark Šerington sa svoja dva psa oteravši čoveka koji ju je pratio.

Mark je bio beskućnik sa kojim je Ali ostala u kontaktu, ali je tek kasnije saznala da je izbegavao da ide u prihvatilište da ne bi ostavio svoje pse.

“Zaista je mislio da će umreti na ulici“, ispričala je.

Umesto da mu ponudi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novac, Ali je želela da uradi nešto mnogo značajnije, pa je pokrenula kampanju na GoFundMe kako bi mu kupila prikolicu u kojoj može da živi.

“Skupili smo više od 633 dolara i kupili smo mu prikolicu“

Ali je napunila prikolicu hranom i osnovnim potrepštinama za život, a još uvek se čekga odgovor opštine u kojoj će prikolica biti smeštena.

Majka koju je beskućnik spasio potencijalnog napada kaže da su njegovi psi, uprkos tome što im je gazda beskućnik bili čisti i održavani, a da je on češće njima prvo davao hranu nego sebi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.