Spasili je lopovi

Izvor: Mondo, 11.Sep.2012, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spasili je lopovi

Jedna starija Belgijanka koja boluje od Parkinsonove bolesti, zahvaljujući "intervenciji" lopova, izbegla je "ono najgore".

Kako prenosi belgijska štampa, Bernadet (68) pala je u svojoj kući u predgrađu Šarlroaa, na jugozapadu Belgije, i nikako nije mogla da se podigne.

"Ostala sam satima da ležim na podu. Nisam mogla da se pomerim. U jednom trenutku sam čula buku. Shvatila sam da su u kući lopovi i pozvala sam ih u pomoć", ispričala je starica.

Dvojica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << provalnika su došla do Bernadet koja im je rekla da mogu da iz njene kuće uzmu šta god žele, samo da joj nekako pomognu.

Jedan od njih je odmah pozvao hitnu pomoć i dao joj telefon da porazgovara sa bolničarima.

"Oni su uspeli da pobegnu, dok sam razgovarala sa doktorom. Ipak, odneli su ogrlicu i jedan zlatan sat, ali svejedno hvala im. Spasili su mi život", rekla Bernadet.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.