Spasilac na skuteru stigao u zadnji čas: Muškarac iz Novog Pazara spašen od utapanja na plaži kod Ulcinja

Izvor: SandzakPress.net, 04.Avg.2023, 15:30

Spasilac na skuteru stigao u zadnji čas: Muškarac iz Novog Pazara spašen od utapanja na plaži kod Ulcinja

ULCINJ: Muškarac iz Novog Pazara star oko 50 godina spašen je od utapanja na plaži Perla kod Ulcinja. Njega su spasili pripadnici Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, spasilac Edis Sijarić koji je isplovio sa SAR skuterom. – Talasi nisu bili prejaki, ali ono što je činjenica jeste da veliki broj kupača prelazi van ograđenog dela kupališta i pliva iza bova. To sa sobom nosi opasnost, jer ulcinjska plaža je opasna a plivači neiskusni i nemoćni kad naiđu jake struje, kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << za RINU Žarko Lukšić pomoćnik direktora Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama. On još jednom1 apeluje na sve kupače da se striktno pridržavaju propisanih pravila, ali i na vlasnike plovila da vode računa i ne približavaju se suviše blizu obali. RINA The post Spasilac na skuteru stigao u zadnji čas: Muškarac iz Novog Pazara spašen od utapanja na plaži kod Ulcinja appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Spasilac stigao u zadnji čas: Muškarac iz Novog Pazara spašen od utapanja

Izvor: B92, 04.Avg.2023

Muškarac iz Novog Pazara star oko 50 godina spašen je od utapanja na plaži Perla kod Ulcinja. Njega su spasili pripadnici Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama, spasilac Edis Sijarić koji je isplovio sa SAR skuterom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.