Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Avg.2013, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spašeno 106 azilanata sa broda koji tone

Brod sa više od 100 azilanata počeo je jutros da tone u Indijskom okeanu, a najnovije informacije pokazuju da je sa njega spaseno 106 azilanata. U saopštenju australijske Agencije za bezbednost na moru navodi se da je brod počeo da tone na oko 220 kilometara severno od Božićnog ostrva, na kojem se nalazi australijski kamp za azilante, prenela je agencija AP. Služba spasavanja je poziv u pomoć dobila rano jutros, pa je na lice mesta poslat brod australijske mornarice, koji je tamo zatekao ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Spaseno 106 azilanata sa broda koji tone

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2013

SIDNEJ - Grupa od 106 azilanata sa broda koji je jutros počeo da tone duž Božićnog ostrva, australijske teritorije u Indijskom okeanu, je spašena, saopštila je Australijska služba za bezbjednost na moru.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.